Diensten
 
 
 
Image
Acupunctuur

Acupunctuur is ontstaan uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat een blokkering of verstoring in de stroom van de levensenergie van het lichaam, of "qi", gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Specifieke acupunctuurpunten in uw lichaam worden behandel met dunne naalden om de energiestroom te herstellen, om de lichaamsenergie in balans te brengen, om genezing te stimuleren en om de ontspanning te bevorderen. Onder acupunctuur vallen ook Moxa, Cupping en Guasha.

Bekijk hier welke klachten door middel van acupunctuur verholpen kunnen worden

Image
Cosmetische acupunctuur

Een groot aantal factoren hebben invloed op onze huid. Hoe onze huid eruit ziet, maar ook hoe het voelt. Factoren die meespelen: roken, stress, hoeveelheid slaap, voeding, alcoholgebruik. Ofwel: onze levenswijze heeft invloed op onze huid. Cosmetische acupunctuur kan helpen om ouderdomsverschijnselen te verminderen. Het is een bijzondere behandeling die ervoor zorgt dat de huid in uw geazicht er jonger uit ziet.

Wat gebeurt er tijdens cosmetische acupunctuur? Er worden dunne naaldjes langs energiestromen in het gezicht, ledematen, nek en oren geprikt. Wat is het resultaat van cosmetische acupunctuur?

  • Minder last van duidelijke rimpels
  • Wallen nemen merkbaar af
  • De huid wordt beter gehydrateerd
  • 
Een vitalere uitstraling
  • Een stevigere huid

Plan een afspraak

Image
Chinese kruiden

De kracht van Chinese kruiden is in het Oosten al jaar en dag bekend en wordt dan ook veelvuldig ingezet bij het genezen van aandoeningen en het verlichten van lichamelijke en mentale klachten. In de kruidengeneeskunde worden de verschillende middelen ingedeeld naar hun eigen werking. Door te combineren, kunnen kruiden tot een aanzienlijke verbetering leiden in mentale en fysieke gezondheid. Het fijne aan een behandeling met Chinese kruiden, is dat u geen last heeft van bijwerkingen, wat bij medicatie of pijnstillers wel vaak het geval is.

Chinese kruiden kunnen zeer effectief zijn bij pijnklachten. Wanneer er sprake is van een pijnblokkade, is er vaak tegelijkertijd sprake van een blokkade van doorstroming van energie en bloed. Er kunnen té veel afvalstoffen aanwezig zijn. Kruiden kunnen los gebruikt worden, of in combinatie met een behandeling.

Bekijk hier welke klachten door middel van acupunctuur verholpen kunnen worden

Image
Tuina massage

Tui na is een vorm van Chinese massagetherapie die vaak gebruikt wordt in combinatie met moxa, cupping en Chinese kruiden. Het is een methode om het lichaam opnieuw in balans te brengen om een natuurlijke genezing te stimuleren. Er wordt vooral gemasseerd tussen elk van de gewrichten. Het lichaam wordt op een effectieve en prettige manier gekneed, gerold, gedrukt en gewreven om energieblokkades op te heffen zodat de energie opnieuw in beweging komt.

Omdat Tui na een vorm van traditionele Chinese geneeskunde is, kan Tui Na ook gebruikt worden als aanvulling op een acupunctuurbehandeling. Het gebruik van beide kan zorgen voor het herstellen van energiestromen.

Tui na helpt bij meerdere aandoeningen waaronder slapeloosheid, hoofdpijn, mentale problemen, maag- en darmproblemen, premenstrueel syndroom en rug- en nekpijn. Tui Na wordt ingezet om zowel inwendige kwalen en uitwendige kwalen aan te pakken.

Plan een afspraak

Acupunctuur

Acupunctuurbehandeling Castricum

Acupunctuur is ontstaan uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat een blokkering of verstoring in de stroom van de levensenergie van het lichaam, of "qi", gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Specifieke acupunctuurpunten in uw lichaam worden behandeld met dunne naalden om de energiestroom te herstellen, om de lichaamsenergie in balans te brengen, om genezing te stimuleren en om de ontspanning te bevorderen. Onder acupunctuur vallen ook Moxa, Cupping en Guasha.


Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur Castricum

Een groot aantal factoren heeft invloed op onze huid. Hoe onze huid eruit ziet, maar ook hoe het voelt. Factoren die meespelen: roken, stress, hoeveelheid slaap, voeding, alcoholgebruik. Ofwel, onze levenswijze heeft invloed op onze huid. Cosmetische acupunctuur kan helpen om ouderdomsverschijnselen te verminderen. Het is een bijzondere behandeling die ervoor zorgt dat de huid in uw gezicht er jonger uit ziet. Overigens wordt cosmetische acupunctuur ook ingezet om haarproblemen, kaalheid, alopecia, pigmentatie, cellulitis en dandruff tegen te gaan.

Wat gebeurt er tijdens cosmetische acupunctuur?

Er worden dunne naaldjes langs energiestromen in het gezicht, ledematen, nek en oren geprikt.

Wat is het resultaat van cosmetische acupunctuur?

  • Minder last van duidelijke rimpels
  • Wallen nemen merkbaar af
  • De huid wordt beter gehydrateerd
  • Een vitalere uitstraling
  • Een stevigere huid

Cosmetische acupunctuur is een natuurlijke methode om jong en vitaal te blijven. Vaak vergeleken met een botoxbehandeling. Het grote verschil tussen botox en cosmetische acupunctuur is het risico van botox. Botoxbehandelingen dragen risico’s met zich mee. Risico’s die u bij cosmetische acupunctuur niet zult tegenkomen. Een behandeling cosmetische acupunctuur zorgt voor een betere doorbloeding in het gezicht en het afvoeren van afvalstoffen.

Plan een afspraak


Chinese kruiden

Chinese kruidenbehandeling Castricum

De kracht van Chinese kruiden is in het Oosten al jaar en dag bekend en wordt dan ook veelvuldig ingezet bij het genezen van aandoeningen en het verlichten van lichamelijke en mentale klachten. In de kruidengeneeskunde worden de verschillende middelen ingedeeld naar hun eigen werking. Door te combineren kunnen kruiden tot een aanzienlijke verbetering leiden in mentale en fysieke gezondheid. Het fijne aan een behandeling met Chinese kruiden is dat u geen last heeft van bijwerkingen, wat bij medicatie of pijnstillers wel vaak het geval is. Ook zijn Chinese kruiden volkomen natuurlijk!

Chinese kruiden kunnen zeer effectief zijn bij pijnklachten. Wanneer er sprake is van een pijnblokkade, is er vaak tegelijkertijd sprake van een blokkade van doorstroming van energie en bloed. Er kunnen té veel afvalstoffen aanwezig zijn. Kruiden kunnen los gebruikt worden of in combinatie met een behandeling.

Plan een afspraak


Tuina massage

Chinese massagetherapie Castricum

Tui Na is een vorm van Chinese massagetherapie die vaak gebruikt wordt in combinatie met moxa, cupping en Chinese kruiden. Het is een methode om het lichaam opnieuw in balans te brengen om een natuurlijke genezing te stimuleren. Het lichaam wordt op een effectieve manier gekneed, gerold, gedrukt en gewreven om energieblokkades op te heffen zodat de energie opnieuw in beweging komt.

Omdat Tui Na een vorm van traditionele Chinese geneeskunde is, kan Tui Na ook gebruikt worden als aanvulling op een acupunctuurbehandeling. Het gebruik van beide kan zorgen voor het herstellen van energiestromen.

Tui Na helpt bij meerdere aandoeningen waaronder slapeloosheid, hoofdpijn, mentale problemen, maag- en darmproblemen, premenstrueel syndroom en rug- en nekpijn. Tui Na wordt ingezet om zowel inwendige kwalen als uitwendige kwalen aan te pakken.

Plan een afspraak