Acupunctuur helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam


Over de therapeute

 
 
 
Titel
Vrienden zien mij als zorgzaam. Een van mijn positieve eigenschappen is dat ik mij ook goed kan inleven in andere mensen dankzij mijn empathisch vermogen

Titel
Deze eigenschap komt terug bij het inventariseren van de klachten én de manier waarop we deze het beste kunnen behandelen. Maar natuurlijk ook om rekening te houden met uw wensen.

Titel
Ook ben ik gericht op kwaliteit, ik ga vanzelfsprekend altijd zorgvuldig te werk en ik laat mij voortdurend bijscholen. Zo weet ik altijd wat de laatste ontwikkelingen en technieken zijn op het gebied van acupunctuur.

Titel
Ik ben een doorzetter, ik zal altijd samen met u op zoek gaan naar de meest effectieve behandeling.
 

Karin Leliveld


Vrienden zien mij als zorgzaam. Eén van mijn positieve eigenschappen is dat ik mij goed kan inleven in andere mensen dankzij mijn empathisch vermogen. Deze eigenschap komt terug bij het inventariseren van de klachten én de manier waarop we deze het beste kunnen behandelen. Maar natuurlijk ook om rekening te houden met uw wensen.

Ik ben een doorzetter, ik zal altijd samen met u op zoek gaan naar de meest effectieve behandeling. Ook ben ik gericht op kwaliteit, ik ga vanzelfsprekend altijd zorgvuldig te werk en ik laat mij voortdurend bijscholen. Zo weet ik altijd wat de laatste ontwikkelingen en technieken zijn op het gebied van acupunctuur.


 
Image

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
De praktijk

Acupunctuur waar u zich goed bij voelt

Persoonlijke aandacht. Voor u als individu. Dankzij kennis van zaken en een warme uitstraling voelt u zich direct welkom in onze moderne praktijk. De praktijk is gelegen op landgoed Nieuw Koningsduin. Indien u de navigatie instelt op Hogeduin 8 komt u verkeerd uit. Het beste is om de navigatie in te stellen op Oude Parklaan, aangekomen op de Oude Parklaan (dit is zodra u het terrein oprijdt van Nieuw Koningsduin bij de Y-splitsing links aanhouden vervolg Oude Parklaan) Daarna neemt u de tweede weg links Duinakker, vervolgens de tweede weg rechts Hogeduin. De praktijk bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterkant. Er is gratis parkeergelegenheid.