ACUPUNCTUUR LIMMEN


Acupunctuur LIMMEN

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunde afkomstig uit het Oosten. Door het plaatsen van naaldjes op strategische plekken in het lichaam wordt de energiestroom in het lichaam beïnvloed waardoor de natuurlijke balans in het lichaam zich herstelt en je klachten verminderen en/of geheel verdwijnen. Het plaatsen van de naaldjes wordt soms als eng ervaren maar in de praktijk voelt je daar nauwelijks iets van. Een groot voordeel is dat het een veilige en natuurlijke geneeswijze is. Je gebruikt geen medicijnen die vaak allerlei nare bijwerkingen hebben.

BijKarin Acupunctuur is een moderne acupunctuurpraktijk gelegen in Castricum. Karin Leliveld behandelt in haar praktijk allerlei klachten zowel acuut als chronisch. Denk aan pijn in de rug, spieren, gewrichten of ledematen; gynaecologische klachten; slapeloosheid; hoofdpijn of migraine; verslavingen zoals roken of alcohol; dermatologische problemen; vermoeidheid; burnout; stemmingsklachten en allergieën. Deze lijst is lang niet compleet!

Neem gerust contact op (06-47488282) om te weten wat Karin voor jou kan betekenen. Karin is in staat om in een ontspannen sfeer samen met jou je klacht te inventariseren en op zoek te gaan naar de best passende behandeling. Karin heeft de hbo opleiding acupunctuur afgerond en schoolt zich voortdurend bij.

Plan een afspraak